ГОЛОВНА
ПРО ШКОЛУ
ПРОЗОРІСТЬ ТА ІНФОРМАЦІЙНА ВІДКРИТІСТЬ
НОВА УКРАЇНСЬКА ШКОЛА
БУЛІНГ
НАВЧАЛЬНО-МЕТОДИЧНА РОБОТА
ВИХОВНА ТА ПОЗАКЛАСНА РОБОТА
ДИСТАНЦІЙНЕ НАВЧАННЯ
ШКІЛЬНЕ ХАРЧУВАННЯ
ДОШКІЛЬНЕ НАВЧАННЯ
ШКІЛЬНЕ ХАРЧУВАННЯ
НОРМАТИВНЕ РЕГУЛЮВАННЯ
Про затвердження Порядку організації харчування дітей у навчальних та оздоровчих закладах
(Наказ МОН та МОЗ України від 01.06.2005р. №242/329)
Інструкція з організації харчування дітей у дошкільних навчальних закладах
( Затверджена наказом МОН і МОЗ України від 17.04.2006 № 298/227)
Щодо невідкладних заходів з організації харчування дітей у дошкільних, загальноосвітніх, позашкільних навчальних закладах
( Наказ МОН України та МОЗ України від 15.08.2006р. №620/563)
Харчування пільгових категорій учнів
( Постанови Кабінету Міністрів України від 19.06.2002 № 856, від 04.06.2003р. № 850)
Про затвердження рекомендованого Примірного чотири тижневого сезоного меню рекомендованого для організації харчування дітей віком від 1 до 6(7) років у закладах освіти
( Наказ МОЗ від 05.11.2021р. №2441)
Примірне чотири тижневе сезонне меню рекомендоване для організації харчування дітей віком від 1 до 6(7) років у закладах освіти
Норми харчування для дітей різного шкільного віку
ПРО ІНФОРМАЦІЮ ДЛЯ СПОЖИВАЧІВ ЩОДО ХАРЧОВИХ ПРОДУКТІВ ( Закон України (відомості Верховної Ради , 2019, №7 , ст. 41)
ПРО ЗАТВЕРДЖЕННЯ НОРМ ТА ПОРЯДОК ОРГАНІЗАЦІЇ ХАРЧУВАННЯ У ЗАКЛАДАХ ОСВІТИ ТА ДИТЯЧИХ ЗАКЛАДАХ ОЗДОРОВЛЕННЯ ТА ВІДПОЧИНКУ ( Постанова №305 від 24 березня 2021р. )
СИСТЕМА ШКІЛЬНОГО ХАРЧУВАННЯ
Система НАССР
Реформа системи шкільного харчування
( Четвертий регіональний форум)
Стандарти НАССР
Технологічні карти нового шкільного меню за Є. Клопотенком
ПЕРСПЕКТИВНЕ 4-х ТИЖНЕВЕ МЕНЮ КОМПЛЕКСНИХ ОБІДІВ ДЛЯ УЧНІВ 1-11 КЛ
Інформація про страви
Немає коментарів:
Дописати коментар
Головна сторінка
Підписатися на:
Дописи (Atom)
Немає коментарів:
Дописати коментар