ШКІЛЬНЕ ХАРЧУВАННЯ

НОРМАТИВНЕ  РЕГУЛЮВАННЯ 

Про затвердження Порядку  організації харчування дітей у навчальних та оздоровчих закладах  (Наказ МОН  та МОЗ України від 01.06.2005р. №242/329) 

Щодо невідкладних заходів з організації харчування дітей у дошкільних, загальноосвітніх, позашкільних навчальних закладах     ( Наказ МОН України та МОЗ  України від 15.08.2006р. №620/563)

Харчування пільгових категорій учнів( Постанови Кабінету Міністрів України від 19.06.2002 № 856, від 04.06.2003р. № 850)

Про затвердження рекомендованого Примірного  чотири тижневого сезоного меню рекомендованого для організації харчування  дітей віком від 1 до 6(7) років у закладах освіти
( Наказ МОЗ від 05.11.2021р. №2441)

Примірне чотири тижневе сезонне меню рекомендоване для організації харчування дітей віком від 1 до 6(7) років у закладах освіти


ПРО ІНФОРМАЦІЮ  ДЛЯ СПОЖИВАЧІВ  ЩОДО ХАРЧОВИХ ПРОДУКТІВ ( Закон України (відомості Верховної Ради , 2019, №7 , ст. 41)


ПРО ЗАТВЕРДЖЕННЯ НОРМ ТА ПОРЯДОК  ОРГАНІЗАЦІЇ ХАРЧУВАННЯ У ЗАКЛАДАХ ОСВІТИ ТА ДИТЯЧИХ ЗАКЛАДАХ  ОЗДОРОВЛЕННЯ ТА ВІДПОЧИНКУ ( Постанова №305 від 24 березня 2021р. )

 СИСТЕМА ШКІЛЬНОГО  ХАРЧУВАННЯ

Система НАССР

 Реформа системи шкільного харчування ( Четвертий регіональний форум)

Стандарти НАССР

Технологічні карти  нового шкільного меню за Є. Клопотенком

ПЕРСПЕКТИВНЕ 4-х ТИЖНЕВЕ МЕНЮ  КОМПЛЕКСНИХ ОБІДІВ  ДЛЯ УЧНІВ 1-11 КЛ

Немає коментарів:

Дописати коментар